dijous, 18 d’abril del 2013

II. TROBADA D'ARMATS COMARQUES BARCELONINES A MARTORELLES

El passat dissabte, dia 6 d'abril de 2013, els armats de Martorelles varen portar a terme la II. Trobada d'Armats comarques de barcelonines, commemorant els 30 anys continuats.

Els grups participants a la trobada, varen ser:
 
- ESTAFERMS DE BADALONA.
- CENTURIA ROMANA DE L'HOSPITALET DE LLOBREGAT.
- ARMATS DE MANRESA.
- ARMATS DE MATARÓ.
- ARMATS DE SANT VICENÇ DELS HORTS.
- ARMATS DE MARTORELLES.
 



A partir de les 12 migdia varem obrir les Escoles Simeó Rabasa, per acollir els grups participants i acompanyar-los als seus espais per que es poguessin canviar-se.
A les 15'45 h. aprox. Es va fer la reunió amb els Capiyans, tot i que llavors estavem patin perque plovia, però desprès menys mal va deixar de ploure i es va poguer fer la desfilada tal com estava previst.
A les 16'25 h.Inici de la desfilada pels carrers de Martorelles.
Itinerari:
Joan Puig - Llicorelles - Can Molist - Joan XXIII - Anselm Clavé - Can Sunyer - Alzinar - Avgda. d'en Piera - Colom - Ronda del mercat - Agricultura - Rosari - Indústria - Avgda. d'en Piera.

A les 17'30 h. A l'Avingda. den Piera, començament de l'exhibició individual de cada grup, escortats pels Armats anfitrions que varen ser els últims de fer-la.

En acabar cada grup, l'autoritat corresponent farà entrega al Capità, la cinta  commemorativa de la Trobada.
Seguidament es va tornar a les escoles on es van canviar tots els grups.

A les 21'00 h. a l'envelat de la Masia de Carrencà es va celebrar un sopar de germanor. Allà es va lliurar els obsequis als grups participants, Autoritats i col.laboradors.
Volem destacar la bona predisposició - caliu - armonia  i germanor que va tenir la trobada.

Agraïr a tots els grups participants, autoritats, a l'Alcalde de Martorelles Sr. Romuald Velasco, la 1era. Tinent Alcalde Sra. Margarita Casanovas, a Mn. Esteve Sanz, conciliari de la Confraria La Santa Espina, Armats i Vestes de Martorelles , Guardia Urbana - A.D.F. - Brigada d'obres - Escola Simeó Rabasa - Sra. Loli Castillo - Empresa Cobega S.A. i a tots els col.laboradors de l'entitat que gràcies a ells i a tots vosaltres la trobada va ser tot un exit.
Esperant trobar-nos en un altra ocasió tots els grups de les comarques barcelonines, no molt llunyana.
(A la III. TROBADA D'ARMATS ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada